Ne rezervam dreptul de a anunta disponibilitatea unui loc liber daca se intampla in timpul anului . Asadar, anuntati intentia de ocupare a locului prichindelului dvs pe email. mirokidsworld@gmail.com   Avem disponibile 2 locuri la grupa baby 1 pana in 2 ani si 4 locuri la grupa 2-3 ani   Realizam meniuri personalizate pentru copiii alergici

Despre noi

MiRo Kid's World

Tot ceea ce n-avem de la naștere și de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educație. Această educație vine de la natură, de la oameni sau de la lucuri
Jean Jaques Rousseau
Bine ați venit pe site-ul povestii MirokidsWorld !. Ne simțim onorați de vizită și vom încerca să vă oferim informații concise despre activitatea noastră.
Educația copiilor este foarte importantă, de aceea înțelegem că alegerea facuta de catre parinti este o investiție de încredere, înainte de toate.
Lăsati copii să descopere o lume în care vor fi primiți cu brațele și inimile deschise, într-un mediu perfect adaptat pentru educație și evoluție. La nivelul 1-3 ani, activitățile cu copii sunt focalizate în principal pe dezvoltarea motricității și limbajului verbal. Stăpânirea motricității oferă copilului acces spre o lume nouă care stârnește reacții noi. Specific copilului este jocul, oricât și oricând. Pe lângă procesul de socializare deosebit de important în creșterea armonioasă a unui copil, atenția și grija cu care copiii sunt întâmpinați de personalul nostru, îi ajută în modelarea unei educații structurate și adaptate ritmului individual. Blândețea îi face pe copii să se simtă și să se comporte mai bine.
2000 +
COPII IN ULTIMII ANI
200 +
SALI CLASA
120 +
ACTIVITATI
400 +
PARINTI FERICITI
Povestea noastra

Spatiul in care ne desfasuram activitatea

Kindori

Miro Kid’s World este locul copilariei fericite ,unde parintii opteaza sa fie adus ,schimband mediul de acasa si alegand o integrare in colectivitate care aduce castiguri mari dezvoltarii armonioase acestuia .

Aici copilul devine socialbil,incepe sa dobandeasca deprinderi de vorbire, de deplasat singur si sigur ,.Copilul invata sa se detaseze singur de atasasamentul parental excesiv cu care sunt obisnuiti cei mai multi dintre ei din primii ani de viata .

Situata pe strada Miroslavei, nr. 9, sector 6, Bucuresti ,locatia este primitoare ,calda si viu colorata ,atractiva pentru cel mic ,cu o curte generoasa si un loc de joaca cu 2 tobogane si 3 leagane ,mese ,alte spatii de joaca mici atasate in cadrul spatiului curtii , acoperit de pavele ,care ofera o siguranta mare in timpul deplasarii .

Spatiul de afara beneficiaza de 2 terase acoperite care pot fi folosite in cadrul activitatilor in exterior.

Unul dintre spatiile de care ne bucuram este destinat petrecerilor in aer liber .

Sala de mese,bucataria,cele 4 spatii de sala de clasa,sala de joaca -cu un spatiu foarte generos ,cabinetul medical ,2 oficii sanitare in interior ,una vecina locului de joaca (pentru a fi la indemna copiilor din spatiul exterior ),izolatorul necesar in cazul triajului copiilor ,realizat de doamna doctor si de asistentul medical completeaza spatiile locatiei.

In interior sediul dispune de o sala de joaca de 80mp, amenajata cu jocuri si jucarii conform grupelor de varsta, sali de clasa pentru fiecare grupa in parte dotate cu mobilier Omfal si Furnissa si materiale didactice pentru sustinerea activitatilor (consumabile, precum si PC, TV, etc.).

De asemenea, dispune de bucatarie proprie si sala de mese.

Avand un diamentru generos, ferestrele salilor de grupa, produc lumina naturala-sursa de vitamina D.

Atmosfera este calda si relaxanta, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt implicati in experiente care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute, incat sa permita fiecarui copil sa-si descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte imaginea de sine pozitiva, sa devina independent si responsabil.

Activitatile, dar mai ales, cele de tip outdoor sunt importante si des intalnite in sediul nostru, pentru ca “ vizeaza explorarea posibilitatilor de utilizare a aerului liber si a cadrului natural ca spatiu de invatare si formarea unor deprinderi pentru a lucra tematic, folosind acest spatiu intr-un mod interdisciplinar.” Activitatile outdoor care se desfasoara cu prescolarii pot fi organizate sub forma de: ateliere de creatie, activitati sportive,jocuri diverse, activitati practice-gospodaresti, excursii, etc. Excursiile, plimbarile sau vizitele, de asemenea, isi aduc din plin contributia la formarea trasaturilor morale ale copiilor, acestea ocupand un loc important in procesul de formare a personalitatii lor.

Copiii se obisnuiesc cu unele reguli de comportare in colectiv. Ei devin ascultatori, li se educa o atitudine constienta fata de cerintele educatoarei, fata de colectivul de copii, li se dezvolta spiritul de organizare si de ordine fata de tot ce ii inconjoara. In functie de activitatile desfasurate, locul si conditiile, este recomandat sa adaptam consumul de apa si lichide, de aceea noi venim in ajutorul hidratarii cu dozator de apa “La Fantana”.

Optionalele incluse in pachet, la care pot participa toti copiii sunt:

1Atelierul Miro Art&Craft

2.Atelierul Miro Cooking. Acestea ajuta la dezvoltarea domeniului estetic si creativ, domeniului limba si comunicare, dezvoltarea motricitatii si atentiei.

De asemenea, copiii pot beneficia, prin inscrierea cu acordul parintilor, optional la :

  • Limba Engleza
  • Inot
  • Dans
  • Balet
  • Multisport

Este important ca cei mici sa participle la cat mai multe activitati, necesare dezvoltarii si formarii lor .

Comunicarea cu parintii se face zilnic prin fisa scrisa de catre educator si ridicata de parinti la preluarea copilului.

 

Saptamanal organizam intalniri cu parintii sau discutii telefonice, in functie de timpul si cerintele parintilor.

In incheiere, vom adauga orarul dupa care functionam, si anume:de la 7.30-18.30 .